De afgelopen 13 jaar hebben wij ons gespecialiseerd in nivelleringswerken, zowel in Oost- en West-Vlaanderen als Zeeuws Vlaanderen (NL).

Meer bepaald het profileren van funderingen en onderfunderingen door middel van schrankladers met 3D duwborden en levellers (2m tot 2.4m breedte). Deze machines zijn voorzien van 3D Trimble sturing in combinatie met Total Station.

Sinds kort beschikken wij ook over een 16T rupsgraafmachine met draaikantelstuk, tevens voor van Trimble 3D GPS en/of 3D met Total Station.

Daarnaast kunnen wij volledig in eigen beheer complexe 3D ontwerpen aanmaken voor machinesturing. Wij beschikken hiervoor over de nodige meetapparatuur om een project op te meten alsook over een softwarepakket en expertise om correcte 3D modellen te genereren.

Tevens is er ook een mogelijkheid om op locatie kolken, boordstenen, oppervlakken in te meten en deze gegevens direct om te zetten in een 3D model voor de machine. Hierdoor sluiten de te profileren oppervlaken mooi op elkaar aan. Snelheid en effici├źntie zijn hierbij de sleutelwoorden.